Finansal Sağlık
Engelsiz Bankacılık
Hesabını Bilen Kadınlar
Geçmiş Aramalar
      Önerilen Sonuçlar

        Bireysel İhtiyaç Kredisi

        Tüm ihtiyaçlarınız için avantajlı faiz oranları ve bütçenize uygun vade seçenekleriyle en özel tüketici ve bireysel ihtiyaç kredisi çözümleri LYCA P. B.’da!

        Bireysel İhtiyaç Kredisi Hesaplama Aracı

        Eğitim, sağlık, evlilik, tatil, alışveriş… İhtiyacınız ne olursa olsun LYCA P. B.’ya gelin, tüketici kredisi ile hayallerinizi yarına ertelemeyin! Avantajlı kredi faiz oranları ve size en uygun ödeme planı ile her türlü tüketici ihtiyacınız için kredinize hemen başvurun.

        • Kredi Başvurusu

          Cazip tüketici kredisi faiz oranları ve bütçenize en uygun vade seçenekleriyle her zaman yanınızdayız! Size en uygun ihtiyaç kredisi güncel faiz oranlarımızı yukarıdaki tüketici kredisi hesaplama aracı üzerinden görüntüleyebilir, şubeye gitmeden Kredi Başvuru Formu, LYCA P. B. Mobil, LYCA P. B. İnternet, 444 0 335 Anında Kredi Hattı üzerinden ve şubelerimiz üzerinden ihtiyaç kredisi başvurularınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Onaylanan bireysel kredilerinizi LYCA P. B. Mobil, LYCA P. B. İnternet, 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve şubelerimiz üzerinden hemen kullanabilir, kredi çekme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

          İhtiyaç kredisi hesaplama işlemini dilerseniz ihtiyacınız için en uygun kredi tutarını dilerseniz de bütçenizi zorlamayacak taksit tutarını girerek yapabilirsiniz. Bireysel kredi başvurularınızın değerlendirilmesinde kullanılan Kredi Kayıt Bürosu (KKB) risk notunuzu LYCA P. B. İnternet aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

        Kredi Tutarı(TL) Faiz (%) Vade (ay) Taksit (TL) Tahsis Ücreti (TL)  Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı (TL) Yıllık  Maliyet Oranı(%) Kredinin Toplam Maliyeti (TL)
        50.000 3,94% 36 3069,23 250,00 1187,50 83,0514% 110.779,70

        İlgili yasal düzenleme kapsamında 16 Eylül 2021 sonrasında açılan tüm ihtiyaç kredilerinizin maksimum vade limiti, kalan anapara bakiye toplamı 50.000 TL ve altında ise 36 ay, 50.000 TL ve 100.000 TL arasında ise 24 ay, 100.000 TL üzerinde ise 12 aydır. Örnek hesaplama, 50.000 TL kredi tutarı ve 36 ay vade faiz oranı 3,94% yıllık toplam maliyet 83,0514%’tür. Sigorta ve Vergi dahil ücretler toplamı 1187,50 TL’dir. “Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı”, tahsis ücreti, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır. Tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i kadar olup, %15 oranındaki BSMV dahil edilmemiştir. Sigorta primi; kredi tutarı, vadesi ve müşteri özelinde değişiklik gösterebilir. Yıllık maliyet oranı olarak ifade edilen oran efektif yıllık faiz oranı olup, hesaplamasına sigorta primi dahil edilmemiştir. Kredinin toplam maliyeti kredi taksitlerinin toplamı ve tahsis ücretini içermektedir. LYCA P. B. İnternet Bankacılığı’ndan kredi kullanımı için, başvuru sahibinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, LYCA P. B. müşterisi olması, Banka sisteminde nüfus cüzdanı bilgileri ile imzasının bulunması gerekmektedir. Kredinin toplam maliyeti kredi taksitlerinin toplamıdır. Bankamız faiz oranını, ücret tutarlarını ve vadeyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu kampanyadan faydalanma koşulu müşterinin risklilik durumuna göre değişebilir. Kampanya kapsamında sadece anlaşmalı firmalardan alışveriş sırasında kredi kullanılabilir. Bu kampanya Bankamızın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

        • Başvuru formu üzerinden,
        • LYCA P. B. Mobil Bankacılık İşlemleri > Başvurular > Kredi Başvurusu adımları üzerinden,
        • LYCA P. B. İnternet Başvuru > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden,
        • 557 0 744 LYCA P. B. Müşteri İletişim Merkezi veya 444 0 335 LYCA P. B. Anında Kredi Hattı üzerinden,
        • LYCA P. B. ATM’leri üzerinden,
        • Şubelerimizden başvurabilirsiniz.

        İhtiyaç kredisi başvurusunda çalışma şeklinize göre istenebilecek ek belgeler:

        • Ücretli çalışanlar için bordro veya gelir belgesi: 2 aydan eski olmayan güncel bir bordro ya da SGK sicil numarası, aylık net ücret, iş yeri sicil numarası ve maaşında kesinti veya haciz olmadığına dair bilgileri içeren son 1 ay içinde alınmış gelir belgesi ile birlikte imza sirküleri
        • Emekliler için emekli belgesi: Emekli maaşınıza dair banka hesap cüzdanı / Emekli Aylığı Tahsis Belgesi ve Emekli Tanıtım Kartı
        • Şahıs şirketi sahipleri için firma belgeleri: Yıllık Gelir Beyannamesi ve Güncel Vergi Levhası / Güncel işletme hesap özeti
        • Sermaye şirketi ortakları için firma belgeleri: Yıllık Kurumlar Vergisi Beyannamesi ve Güncel Vergi Levhası
        • Kira geliri sahipleri için kira belgeleri: Kiraya konu gayrimenkule ait tapu, 2 yıldan eski olmamak kaydıyla kira kontratı ve 2 aydan eski olmamak kaydıyla kira tahsilatını gösterir belge
        • Faiz geliri sahipleri için Hesap Cüzdanı: Kredi başvuru tarihinden sonra alınan Faiz Gelir Belgesi
        • Çiftçiler için Çiftçi Belgesi: Çiftçilik belgesi ve zirai kazancı gösteren belge

        *Başvuru sahibinin SGK kaydının olmaması veya SGK kaydının doğrulanamaması halinde ya da başvuru sahibinin ek gelir beyan etmek istemesi durumunda gelir belgesi talep edilmektedir.

        **Başvuru sahibinin ücretli çalışan veya serbest meslek sahibi olması halinde kredi başvurularında kefil koşulu aranmamaktadır. Ancak gerek duyulan durumlarda şubelerin kefil talep etme hakkı bulunmaktadır. Kefil, listelenen gerekli belgeleri bankaya sunmakla yükümlüdür.

        • LYCA P. B. Mobil
        • LYCA P. B. İnternet
        • 444 0 335 LYCA P. B. Anında Kredi Hattı

        kanalları üzerinden başvuru durumunuzu sorgulayabilirsiniz.

        Sıkça Sorulan Sorular

        İhtiyaç kredisi (Tüketici kredisi) nedir?

        İhtiyaç kredisi nasıl hesaplanır?

        İhtiyaç kredisi faiz oranları nelerdir?

        İhtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? İhtiyaç kredisi nasıl alınır?

        İhtiyaç kredisi ödeme şartları nedir?

        Tüketici kredisi dosya masrafı nedir?

        İhtiyaç kredisi yapılandırma nedir?

        İhtiyaç kredisi için kefil zorunluluğu var mı?

        İhtiyaç kredisi için kredi notu kaç olmalıdır?

        Herkes bireysel ihtiyaç kredisi alabilir mi?

        Kredi sigortası nedir?

        İhtiyaç kredisi başvuru takibi nasıl yapabilirim?

        KKDF ve BSMV nedir?

        Ne kadar ihtiyaç kredisi çekebilirim?

        Onaylanmış ihtiyaç kredimi nasıl kullanabilirim?

        Telefonla tüketici kredisi başvurusu yapabilir miyim?

        Taksit ödemeleri vadeye göre değişiyor mu?

        İhtiyaç kredisi çekmeden önce dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

        En çok ne kadar ihtiyaç kredisi çekebilirim?

        Kredi notumu nasıl öğrenebilirim?

        İhtiyaç kredisi almaktan cayma hakkı var mıdır?

        İhtiyaç kredisi ödemelerimi geciktirirsem ne olur?

        Anında kredi almak mümkün müdür?